WUXI FOREST TRADE CO., LTD IS BUILT IN 2018 YEAR

CNC rør honemaskin for sylindre

透明底

CNC rør honemaskin

Tilpass lengder og diametre

For honemaskin har ikke alle reservedeler kort levetid.Vi velger kinesiske gode merker, hvis du har problemer i fremtiden, kan vi selge deg i fremtiden.Hvis du vil ha verdensmerker, kan vi godta det, men nå har globale merker lang leveringstid, de har ikke lager.Så vi anbefaler fortsatt at du bruker kinesiske merker nå.

 

For honing trenger vi en-komponent honeverktøy.Vi ville installere honeverktøyene til maskinen, vi ville koble forlengelsesstangen til maskinen, slik at maskinen ville levere strøm til honehodet gjennom forlengelsesstangen.Kraften gjør at forlengelsesstangen og honehodet roterer, samtidig som slagmotoren gjør stangen og honehodet frem- og tilbakegående.Matemotor lage steiner ut og ned i honehodet, honebehandling er bearbeiding av kontinuerlig mating for å kutte lager.

Innstillingen kan justeres i PLS med engelsk språk.

For honing prosessering, ville vi trenge honing olje for kjølevæske, Hvis trenger god separator, kan vi bruke magnetisk og papir.Selv om vi kan velge trykkfilter.Filteret er basert på rustmaterialet.

 

I honing prosessering, ikke har noen reservedeler trenger å kjøpe mange, hvis maskinen vedlikeholder godt, ville bryte raskt.Men slipesteiner blir fort utslitt, så ville kjøpt igjen.

Honing hoder ville ha noen slitt ut, men ikke raskt, så vi anbefaler også å kjøpe i fremtiden.

 

 


Innleggstid: 16. august 2022