WUXI FOREST TRADE CO., LTD IS BUILT IN 2018 YEAR

Hvor mange behandlingsmåter er det i boringer?– Boremaskiner

Boremaskin bruker hovedsakelig et kjedelig verktøy for å bore de eksisterende forhåndslagde hullene i arbeidsstykket.De ferdiglagde hullene er laget av boremaskiner eller dreiebenker.Generelt er rotasjonen av boreverktøyet hovedbevegelsen, og bevegelsen til boreverktøyet eller arbeidsstykket er matebevegelsen.Den brukes hovedsakelig til å behandle høypresisjonshull eller fullføre bearbeiding av flere hull om gangen.I tillegg kan det også være engasjert i bearbeiding av andre maskineringsoverflater relatert til hullbehandling.Ulike verktøy og tilbehør kan også brukes til boring, fresing og skjæring.Maskineringsnøyaktigheten og overflatekvaliteten er høyere enn boremaskinens.Kjedelig maskin er hovedutstyret for behandling av store boksdeler.Gjenge og bearbeide ytre sirkel og endeflate, etc.

Boremaskiner har vertikal type og horisontal type.Boremaskiner bruker spindelrotasjon og slagbevegelse med boreverktøy for å kutte arbeidsstykker.Kjedelig behandling ville få en god etterbehandling i diameter, rett, konisk, sylinder og etterbehandlingsruhet.

Boremaskiner er hovedsakelig for hullbehandling, boringsnøyaktigheten kan nå IT7, og overflateruheten Ra-verdi er 1,6-0,8um.

Vertikale boremaskiner som kjeder noen små arbeidsstykker og hull, den vertikale boremaskinen vil ha en god rett, rundhet i etterbehandling.Så vi bruker ofte vertikale boremaskinboremotorer.

Horisontale boremaskiner som kjeder store arbeidsstykker, som noen dype hulldeler.Noen boremaskiner kan bore hullene som er mer enn 10m.

Så vi må velge de riktige boremaskinene for ulik borebehandling.

Hvis du får svært presise størrelser, kan vi bruke et godt kontrollsystem for å spore kjedelig prosessering.

Nå kan vi også designe noen spesielle kjedelige maskiner for noen arbeidsstykker, og designe en CNC-kjedelig produksjonslinje for å få masseproduksjon og spare arbeidskostnader.

Hvor mange behandlingsmåter er det i boringer1
Hvor mange behandlingsmåter er det i boringer2

Innleggstid: Des-03-2021