WUXI FOREST TRADE CO., LTD IS BUILT IN 2018 YEAR

Hvor mange behandlingsmåter er det i boringer?– Boremaskiner

Det er mange forskjellige boringer, folk vil bruke boring, boring, lapping, honing, dreiebenk og etc.
Borebehandling.
Boring er veldig vanlig vei til boring.Boremaskin bruker boreverktøy for å lage hull i forskjellige materialer.For forskjellige materialer vil du bruke forskjellige boreverktøy for å bore.
Det er mange boremaskiner å velge.Vi kunne finne de vanlige manuelle boremaskinene med enkle strukturer, med enkel betjening, folk kunne bruke denne boremaskinen på mange felt.Alle vertikale boremaskiner har lignende struktur, det er sterke søyler for å støtte borehodet, ett ubevegelig eller bevegelig arbeidsbord med armatur for å holde arbeidsstykker.
Operatører kan bruke håndtaket til å kontrollere maskinens arbeid.
Det finnes noen tunge radielle boremaskiner for tungindustribearbeiding.For å få mer enn 100 mm diametere hull.

Hvor mange behandlingsmåter er det i boringer1
Hvor mange behandlingsmåter er det i boringer2

Nå lages mange smarte, datastyrte boremaskiner av noen produsenter.Vi kaller dem CNC-boremaskiner.
De har et godt smart kontrollsystem, for å kontrollere maskinboring, og holder øye med boreprosessering for å vise operatører på skjermen.I tillegg til at CNC-boremaskiner har normal borefunksjon, vil forskjellige CNC-boremaskiner legge til ekstra funksjoner, som tapping, fresing...
Nå utvikler Kina industriell oppgradering, CNC-boremaskinen har flere funksjoner, og for masseproduksjon kan mange maskiner være autoproduksjonslinjer, kan fungere lenge, og en person kan betjene mange maskiner samtidig.

Hvor mange behandlingsmåter er det i boringer3

Å lage boringer er i mange felt, så det er mange spesielle boremaskiner for forskjellige felt.For små boringer og arbeidsstykker, kunne velge at bærbare verktøy og små.For flens, kunne velge flensboremaskiner.For store arbeidsstykker kan du velge portalboremaskiner.

Hvor mange behandlingsmåter er det i boringer5
Hvor mange behandlingsmåter er det i boringer
Hvor mange behandlingsmåter er det i boringer6

Innleggstid: Des-03-2021